Građanske Inicijative | Udruženje Čika Boca promišlja o strateškom planu
4053
post-template-default,single,single-post,postid-4053,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-5.2,qode-theme-ver-7.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

20 Apr Udruženje Čika Boca promišlja o strateškom planu

Beograd, 20.april, 2017.godine – U okviru TACSO Resursnog centra Građanskih inicijativa, održan je dvodnevni trening strateškog planiranja za Udruženje roditelja-staratelja, dece i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika Boca“, 12. i 13. aprila 2017.

Članice udruženja „Čika Boca“ su imale priliku da se upoznaju sa značajem strateškog planiranja za organizacije civilnog društva, sa koracima strateškog planiranja kao i sa sastavnim delovima strateškog plana. Kroz interaktivan trening imale su priliku da provežbaju segmente strateškog plana i da uz vođstvo pripreme neke delove. Trening je protekao u atmosferi intezivnog učenja i razmene znanja. Članice udruženja „Čika Boca“ su sad osnažene za pisanje svog prvog strateškog plana, koji će raditi uz pomoć trenera Aleksandra Price i Jelene Mihailović.