Ambicija

cover yellow za GI sajt

Kako do održivog rasta organizacije?

Jednodnevna radionica “Nova Ambicija”

Situacija se menja, veliki donatori se povlače, a organizacije se bore za održivost. Ova radionica je napravljena po meri, prilagođena stvarnim potrebama ovdašnjih organizacija.

25.MAJ, 2016. 

 

Mikser-House

 

 

Radite puno, ali podrška drugih vam izmiče?

Previše ideja, premalo novca za njihovo ostvarenje?

Čak i kad imate sjajnu ideju, drugi je ne vide?

 

Ako vas muče ovi  i slični problemi, dozvolite da vam Alen Klejton (Alan Clayton) da odgovore na ova pitanja. Alen je radio sa preko 320 neprofitnih organizacija širom sveta koje dele ove probleme i pomogao im da na održiv način razviju i primene svoje ideje!

Ukoliko nemate mogućnost da Alenova predavanja pratite u Evropi i priuštite skupe konferencije koje imaju čast da ga ugoste, ne propustite jedinstvenu priliku da čujete Alena u prvoj poseti regionu!

Dođite na NEW AMBITION MASTERCLASS i saznaćete:

  • Praktična iskustva drugih organizacija iz svih krajeva sveta, koje su uspele da pobede u borbi sa predrasudama, da povećaju podršku i prikupe značajna sredstva za za svoj rad
  • Kako da ta iskustva primenite u svom radu, šta je obavezno, a šta “za izbegavanje”?
  • Kako formulisati poruku koja “radi”?
  • Kako motivisati sebe i druge da prepoznaju i veruju u dobre ideje?

Akademsko istraživanje, preko 320 studija slučaja i preko 25 godina iskustva – Alan Klejton dolazi da vam pomogne da ostvarite održivi rast svoje organizacije!

Zašto doći?

Ok, a šta je emocionalni fandrejzing?

 

To je više od srceparajuće priče koje nudimo donatorima. To je više filozofija. Emocionalni fandrejzing predstavlja seriju tehnika, potkrepeljenih obimnim višegodišnjim istraživanjem. Kada to savladamo, bićemo spremni da provedemo donatore kroz jedinstveno, pazljivo osmišljeno iskustvo, koje vođeno pravilno, dramatično povećava i prihod i satisfakciju donatora i generiše stalni rast donacija. A to želimo, zar ne?

Građanske inicijative su stoga organizovale dolazak Alena Klejtona u region i obezbedile veoma pristupačnu kotizaciju za organizacije civilnog društva u odnosu na komercijalne cene ovakvih dešavanja.

Vi pomažete društvu u kome živimo kroz rad u lokalnim zajednicama, pomoć najugroženijima, promenu politika i praksi, a mi smo tu da pomognemo vama. Iskreno se nadamo da ćete biti u mogućnosti da iskoristite ovu priliku.

Prijavite se odmah: OVDE

Agenda

Alenova biografija

Kotizacija

Cena kotizacije za biznis: 36.600,00 RSD

Cena kotizacije za OCD*: 11.800,00 RSD

*Građanske inicijative će, iz sopstvenih sredstava, pokriti 2/3 cene kotizacije (24.800,00 RSD) za organizacije civilnog društva iz  Srbije, jer znamo koliko vam je važno da budete na radionici.

Prijavite se odmah: OVDE