CikloFest – prodajna izložba bicikala

CikloFest – prodajna izložba bicikala

ReBike servis za iznajmljivanje bicikala u skladu sa svojim ciljevima promocije biciklizma kao jeftinog, normalnog i ekološki odgovornog vida javnog prevoza organizuje prvo po redu CIKLOFEST, prodajnu izložbu bicikala i opreme za bicikle, 3. juna 2017. godine u Pančevu.

Rebike servis za iznajmljivanje bicikala je prvo društveno preduzeće koje pokreće Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting. Ideja ReBike-a je da podstakne svoje sugrađane/ke da koriste bicikl kao javno prevozno sredstvo.

Kao medijski pokrovitelj molimo Vas da objavite informacije o CIKLOFESTU na vašem sajtu, fan stranici ili grupi na Fejsbuku, i na taj način nam pomognete da što veći ljudi dobije informaciju na vreme i tako bude u mogućnosti da poseti festival.

U prilogu Vam dostavljamo tekst objave i prateću fotografiju. Nadamo se da ćete nam izaći u susret i objaviti informacije o CIKLOFESTU.

Dodatne informacije o CIKLOFESTU možete pronaći na našoj fan stranici https://www.facebook.com/connectingpancevo/

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju i možete nas kontaktirati na mejl denizhoti@gmail.com ili na tel: 063 305 816.

Ceo poziv možete pogledati ovde.