Građanske inicijative: Slika i PRILIKA

TRAŽIMO NOVE VOLONTERE   

  

Ako vas zanimaju ljudska prava, rad u civilnom društvu, rad na projektima, pozivamo da nam se pridružite na prezentaciji Građanske inicijative: Slika i prilika koja će se održati u okviru multikongresa Serbian visions, u subotu 24. novembra u hotelu Radisson Blu Old Mill, Bulevar Vojvode Mišića, drugi sprat, sala M4, od 14 do 16 časova.

Predstavićemo vam CV Građanskih inicijativa, zašto smo osnovani, na kojim projektima radimo, šta želimo da postignemo svojim radom, našu misiju i viziju.

Zašto volontiranje u GI?

  1. Aktivno radiš na unapređenju društva
  2. Tvoje veštine će biti korišćene i cenjene
  3. Rad u dinamičnom timu i prijatnoj atmosferi

Za sve studente političkih nauka, prava i sve ostale koji su zainteresovani za građanski aktivizam i rad na unapređenju našeg društva!

Prijave: teodora@gradjanske.org 

Čekamo vas u subotu!

Ceo program kongresa Serbian Visions možete pronaći OVDE i OVDE.

Ulaz na sve događaje u okviru multikongresa Serbian Visions je slobodan!

 

Građanske inicijative svoje aktivnosti sprovode kroz dva programa: program jačanja kapaciteta civilnog društva i program javnih politika.

Građanske inicijative su nastale 1996. godine kada je grupa istaknutih NVO aktivista uključenih u antiratni pokret i nenacionalističku demokratsku opoziciju prepoznala potrebu da se stvori društvena, građanska baza koja bi mogla podržati demokratske promene putem podučavanja građana o njihovim pravima, demokratiji, građanskom društvu i kako da budu aktivni građani, da bi mogli da odlučuju o sopstvenim životima.

Građanske inicijative su osnovali: Dubravka Velat, Miljenko Dereta, Žarko Korać, Vukašin Pavlović, Rade Radovanović, Nadežda Gaće, Srdjan Bogosavljević, Nada Marinković, Milan Podunavac, Mina Vidaković, Nada Korać i Ivo Visković.