JA MOGU – besplatan seminar za nastavnike za upotrebu Design for Change metodologije u školama

Beograd, 14. novembar 2017. godine – Koba Yagi – Centar za edukaciju i razvoj organizuju besplatni “JA MOGU” stručni seminar za primenu “Design for Change” metode u
nastavi.

Seminar će se održati 2. decembra 2017. godine od 10 do 18h u Koče Popovića 9, II sprat u prostorijama organizacije Koba Yagi – Centar za edukaciju i razvoj.

Prijavu možete popuniti OVDE ili  pišite direktno na dfcsrbija@gmail.com. Rok za prijavu je 29. novembar 2017. Broj mesta je ograničen.

Po završenom seminaru svi učesnici koji su bili prisutni na najmanje 80% seminara dobijaju sertifikat za 8 sati stručnog usavršavanja unutar institucije.

Design for Change je međunarodno nagrađivani edukativni program koji se realizuje u više od 65 zemalja sveta. Podstiče razvoj veština potrebnih u 21. veku kao što su kreativnost, empatija, inicijativa, kritičko mišljenje i timski rad.

Svi projekti koje budete radili s vašim učesnicima postaće deo godišnje manifestacije “Školski izazov” na kojoj učestvuju sve škole u Srbiji koje realizuju “Design for Change” program. Ova manifestacija će se prvi put održati u oktobru 2018. godine. Trenutno je u program uključeno 10 osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Stručni žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz oblasti obrazovanja, medija, predstavnika lokalne zajednice i privrede, bira najbolju “JA MOGU” priču, a jedan učenik i jedan nastavnik imaće mogućnost da učestvuju na prestižnoj “Be the Change” globalnoj konferenciji koja se svake godine održava u drugoj zemlji.

Više o Koba Yagi i Design for Change programu možete pogledati ovde www.dfcworld.org www.dfcsrbija.org, www.koba-yagi.com 

DFC prezentacija

Poziv za nastavnike