Javne ličnosti pozivaju da se glasa 2. juna

Glumica Seka Sablić, muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo, univerzitetska profesorka Dubravka Stojanović, novinar i rok kritičar Petar Janjatović, pisac Saša Ilić… i druge javne ličnosti i istaknuti pojedinci pozivaju građanke i građane da 2. juna izađu na lokalne izbore.

“U poplavi jeftine propagande, okrenite se svom zdravom razumu i glasajte”, poručuje Seka Sablić, dok Petar Janjatović navodi da “nema izgovora za držanje glave u pesku”. “Ko se bori, može i da izgubi, ali ko se ne bori, već je izgubio”, rekao je advokat Rodoljub Šabić pozivajući ljude da 2. juna izađu na birališta. Studentkinja iz Novog Sada Mila Pajić upitala je svoje sugrađane “hoćemo li slobodan grad, grad kojim ćemo se ponositi” i dodala da smo za to “potrebni mi našem gradu” i da se 2. juna uzmu olovke u ruke i da se glasa.

Njihovi pozivi snimljeni su u okviru kampanje FERKA i ove kratke video klipove možete preuzeti i deliti među vašim prijateljima, rođacima, kolegama… Pozovite ih da ne odustaju od svog biračkih prava i da glasaju – za koga god oni smatraju da je najbolji kandidat. Glasanjem pokazujemo da nam je stalo do naših gradova i opština i da kao građani i građanke preuzimamo odgovornost u donošenju odluka koje utiču na naše svakodnevne živote.

Video klipovi dostupni su na sledećem linku:

VIDEO POZIVI

Vaš glas je vaša moć – iskoristite je 2. juna!