Konferencija PRaćka u Beogradu 10-11.decembar,2015.godine

header srb

Beograd, 9.decembar 2015.godine –  TACSO Resursni centar Građanskih inicijativa, sa Srbijom u pokretu, kao implementacionim partnerom, organizuje drugu nacionalnu konferenciju o primeni PR tehnika u organizacijama civilnog društva #PRaćka

 

          Datum:            10. i 11. decembar, 2015.godine

          Mesto:              StartIt centar, Savska 5, Beograd

 

Tema ovogodišnje konferencije je #PRivlačenje, gde ćemo predstavnicima više od 100 organizacija civilnog društva iz Srbije predstaviti primere dobre prakse u slučajevima povezivanja privrede, javnog sektora i aktivizma civilnog društva i pomoći im da sami kreiraju svoje kampanje koristeći inovativne tehnike.

Kako komunicirati rad svojih organizacija svim građanima i podstaći ih da budu aktivni učesnici, ne pasivni posmatrači glavna je tema ovogodišnje konferencije.

Takođe, zadovoljstvo nam je da najavimo gospodina Jonathan Andrews-a iz organizacije Remarkable Partherships, koji će sa učesnicima PRaćke podeliti petnaestogodišnje iskustvo o velikim mogućnostima povezivanja privrednog i neprofitnog sektora.

AGENDA

 

Za sve one koji nisu u mogućnosti da se pridruže, pozivamo vas da nas pratite putem live stream-a.

10.decembar, 2015      https://youtu.be/Rk9589coJqI

11.decembar. 2015       https://youtu.be/pOkK8Twzpn0

 

#PRaćka je inspirisana je pričom o Davidu i Golijatu, i želi da skrene pažnju na činjenicu da je u borbi sa „velikim problemima“, dovoljno „malo, ali ubojito oružje“. Upravo su kreativne i kvalitetne PR tehnike oružje koje se nalazi u rukama svih nas.

footer srb