MOVIE TIME! Radionica #OneWorldInShcool

MOVIE TIME! Radionica #OneWorldInShcool

Živiš u Bujanovcu, Vranju, Lebanu ili Preševu?

Voliš da gledaš filmove?

Zanimaju te aktuelne društvene teme?

Voliš da se družiš, diskutuješ i razmenjuješ mišljenja?

Ukoliko je tvoj odgovor da, ovo je prava stvar za tebe! Pozivamo te da se prijaviš na radionicu u okviru koje ćemo gledati dokumentarne filmove, razmenjivati utiske, slušati jedni druge i naučiti nešto novo.

Gledanjem filmova učestvujemo u prenošenju priča i doživljaja drugih ljudi. Na taj način produbljujemo sopstvena shvatanja i razumevanja, razvijamo empatiju, sposobnost slušanja i volju za promenom.

Biće održane ukupno 4 radionice. Ukoliko si iz Bujanovca – vidimo se u ponedeljak 2. avgusta. Ukoliko si iz Vranja, družićemo se u utorak 3. avgusta.  U Preševu smo u sredu 4. avgusta, a ukoliko si iz Lebana vidimo se u četvrtak 5. avgusta.

Prijave su otvorene do 2. avgusta.

*******************************************************************************************************************************

A jetoni në Bujanoc, Vranjë, Leban apo Preshevë?

A ju pëlqen të shikoni filma?

A jeni të interesuar për çështjet aktuale shoqërore?

A ju pëlqen të shoqëroheni, diskutoni dhe shkëmbeni mendime?

Nëse përgjigjja juaj është po, atëherë kjo është gjëja e duhur për ju! Ju ftojmë të merrni pjesë në një punëtori ku do të shikojmë dokumentarë, do të shkëmbejmë mendime dhe do të mësojmë diçka të re.

Duke shikuar filma, ne marrim pjesë në ndarjen e përvojave dhe historive të njerëzve të tjerë. Në atë mënyrë, ne thellojmë përceptimet tona, ne zhvillojmë ndjeshmërinë, aftësinë për të dëgjuar dhe vullnetin për të ndryshuar. Gjithsej do të mbahen 4 punëtori. Nëse jeni nga Bujanoci – shihemi të hënën, më 2 gusht. Nëse jeni nga Vranja, atëherë të Martën, 3 Gusht. Në Preshevë jemi të Mërkurën, 4 Gusht, dhe në Leban, të Enjten, 5 Gusht.

Aplikimet janë të hapura deri më 2 gusht.