Održan Speed dating u Bujanovcu

 

bumos

Bujanovac, 01. decembar 2016. – U cilju podsticanja aktivizma i proaktivnog delovanja mladimg_7799ih u zajednici, učesnici/e projekta  “Znanjem i proaktivnošću mladih do novih radnih mesta” juče je održan trening u vidu “speed dating-a”. Ovom prilikom realizovani su  susreti mladih i poslodavaca u opštini Bujanovac, što je bila prilika da mladi predstave stečena znanja i veštine poslodavcima i krenu u proces analize njihovih potreba, na osnovu čega će kasnije kroz radnu praksu imati priliku i jasniju sliku na koji način mogu pružiti podršku razvoju poslovanja ovih preduzeća.

Poslodavci su ovaj događaj iskoristili da razgovaraju  sa mladim aktivistima i aktivistkinjama, da motivisu mlade ljude da ostanu aktivni i da, zavisno od okolnosti, steknu šansu za dobijanje podrške i dalje sprovođenje svojih projekata i ideja.

MOS

 

Пројекат “Знањем и проактивношћу младих до нових радних места”, спроводи Удружење грађана за демократију и грађанско образовање ”Грађанске Инцијативе”, a финансира Министарство омладине и спорта Ребуплике Србије.