Održana druga TA sesija Otvorena vrata komunikacije

TACSO RC GI logo

U četvrtak, 18. jula 2016. godine  u biblioteci Kuće ljudskih prava i demokratije, održana je druga sesija tehničke podrške organizacijama civilnog društva (TA sesija). Radionicu su vodile ekspertkinje TACSO Resursnog centra Marija Vujković (Građanske inicijative)  i Vladica Jovanović (Fondacija Dokukino).

Mara VladicaU okviru sesije, koje je bila interaktivnog tipa, učesnicima su predstavljeni komunikacioni kanali kojima se organizacije najčešće služe, zatim se diskutovalo o značaju eksterne online komunikacije i  komunikacije sa tradicionalnim medijima.

Pored toga što su imali priliku da predstave sopstvene organizacije i neke od problema sa kojima se susreću u okviru studije slučaja, učesnici su imali prilike da se informišu o tome šta podrazumeva vidljivost neke organizacije, šta predstavlja pojam strateško komuniciranje, kao i o načinima unapređivanja rada organizacije.

Ovom prilikom organizatorke sesije su podsetile učesnike na dvodnevni bazični trening komunikacije, koji će se održati u septembru tekuće godine. Više informacija u vezi sa prijavom za trening možete pročitati OVDE.

 

TACSO RC footer 2016