Okupljanje familije Kikindskih

Pozivamo vas da nam se pridružite na porodičnom okupljanju Kikindskih u UK “Parobrod”, u petak, 12. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Pridružite nam se da zajedno odbranimo slobodne medije i “Kikindske” a skromnom donacijom i vi možete postati deo familije “Kikindskih”!

Ono za šta se novinari “Kikindskih” zalažu nema cenu, ali štampa novina ima. Sve je teže nabaviti novac, a vlast čini sve da ih ugasi. Po svaku cenu, “Kikindske” ostaju samo svoje, a sa 150 hiljada dinara mesečno, ostaju i na kioscima.

Zbog novinara “Kikindskih”, zbog onoga što “Kikindske” predstavljaju, zbog svih nas – nastavljamo kampanju “Branim Kikindske – Za narednih 1000 brojeva!”.

Koliko god malu sumu možete da uplatite mesečno, ona mnogo znači okupljenima u “Kikindskim”. Putem ovog linka (https://www.patreon.com/bePatron?c=1692292) možete pomoći “Kikindskim”.

Uz vašu pomoć vlast ne bi mogla ništa da uradi da se “Kikindske” ugase – ne bi im pomoglo ni zaplašivanje oglasivača, ni nameštanje konkursa i tendera, ni pritisci na novinare.

Zarobljeni mediji nisu samo koncept koji se opisuje u knjigama i izveštajima, već današnja svakodnevica Srbije, u kojoj žive naša deca i za koju se vezuju životi svih nas.

Od 1998. godine pa sve do danas “Kikindske” su ostale slobodne i svoje, bile su verna hronika grada i severnog Banata, ali i nepokolebljivi glasnik borbe za slobodno društvo.

Pozivamo vas da se priključite da zajedno odbranimo “Kikindske”!
“Kikindske” su tu zbog nas, budimo i mi tu za njih!

Ulaznica je uplata za pomoć “Kikindskim”. Donesite dokaz! 🙂

Više o “Kikindskim” možete videti putem linka: https://www.patreon.com/GrupaZaSloboduMedija