Orijentacioni trening za mlade održan u Bujanovcu

YB IT header

Bujanovac, 06.septembar, 2016 – 25 mladih iz Bujanovca, Preševa i Vranja učestvovalo je na dvnodnevnom uvodnom treningu za novu grupu učesnika na projektu “Znanjem i proaktivnošću mladih do novih radnih mesta ” osmišljenog sa ciljem da pospeši zapošljivost mladih iz nerazvijenih regiona Južne i Jugozapadne Srbije, kroz izgradnju kapaciteta i uspostavljanje mehanizma za kontinuiranu podršku u razvoju poslovnih veština i povećanju konkurentnosti mladih na tržištu rada.

img_7220
Tokom  prvog trening dana uz slogan #znam #mogu #pokrecem prijavljeni učesnici su kroz vežbe, test, diskusiju, grupni rad i na osnovu indidvidualnih razgovora ocenjivani kroz osnovne i posebne utvrđene  kriterijume.

Drugi dan je obuhvatio individualne intervjue  lokalnih koordinatora sa učesnicima radi boljeg upoznavanja kandidata i njihovih veština, sposobnosti i drugih karakteristika potrebnih za ovaj program.

Konačni rezultati biće objavljeni početkom iduće nedelje.

MOS

 

 

Пројекат “Знањем и проактивношћу младих до нових радних места”, спроводи Удружење грађана за демократију и грађанско образовање ”Грађанске Инцијативе”, финансира Министарство омладине и спорта Ребуплике Србије

 

 

 

 

Ministarstvo omladine i sportaYouthBuildSrbijaGradjanske Incijative