OSTAVITE CV I POSAO JE VAŠ!

Beograd, 29. septembar 2017. godine – Organizacija AIESAC organizuje Career Days –  jedan od najvećih projekata za mlade, namenjen studentima završnih godina i diplomcima, koji im pruža mogućnost da se zaposle ili pronađu odgovarajuću praksu i tako započnu uspešnu karijeru. Obuhvata 3 uzastopna događaja:

1.Radionice sa kompanijom Delhaize
2.Speed dating
3.Sajam

Kvalitet samog projekta potvrđuje tradicija održavanja, duga 24 godine.

Uvodni događaj predstavljaju radionice sa kompanijom Delhaize koje se održavaju 9. oktobra u opštini Savski venac. Radionice su namenjene studentima spremnim da rade na sopstvenom razvoju i biće vezane za teme koje će mladima biti neophodne u budućoj karijeri.

Glavni događaj jeste Sajam praksi i zapošljavanja koji se održava 13. oktobra u Galeriji Progres (na uglu Knez Mihailove i Zmaj Jovine ulice), na kom će studenti završnih godina i diplomci imati priliku da upoznaju potencijalne poslodavce i informišu se više o poslovima i praksama koje kompanije nude. Na ovogodišnjem Sajmu učestvuje više od 15 kompanija, kao što su Delhaize, Mercator, MOL, Milšped, Societe Generale i mnoge druge.

Prateći događaj Speed dating daje mogućnost mladima da se kroz šestominutni intervju sa kompanijom predstave na što bolji način i tako dobiju praksu ili zaposlenje.

Ne propustite ovu priliku, ostavite svoj CV na sajtu www.careerdays.rs , koji će ući u bazu kompanija, koju će one koristiti prilikom budućih zapošljavanja. Za više informacija, zapratite i zvaničnu Facebook stranicu Career days.

Projekat je delo organizacije AIESEC, koja predstavlja najveću globalnu mrežu studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta i organizovanjem programa internacionalnih praksi, kao I edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.