Otvaramo Fond za urgentnu podršku

 

Otvoren je 𝐅𝐨𝐧𝐝 𝐳𝐚 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐝𝐫𝐬̌𝐤𝐮, vaš partner u borbi #ZaSnažnijeGrađanskoDruštvo u Srbiji!

U vremenu suženog prostora za građansko delovanje, odgovaramo solidarnošću i dodatnom podrškom. Za ovu podršku možete da se prijavite u bilo kom trenutku!

I to ukoliko se:

  • suočavate sa pritiscima, pretnjama i drugim izazovima zbog svog aktivističkog delovanja,
  • zalažete za zaštitu prava i interesa građana/ki u situaciji koja zahteva hitnu reakciju i/ili mobilizaciju.

 

Ko može da se prijavi:

  • registrovane #ocd, neformalne grupe, formalne i neformalne mreže, aktivisti/kinje – pojedinci/ke.

 

Šta sve uključuje Fond za urgentnu podršku i kako da se prijavite uskoro kompletni detalji na našem sajtu. U međuvremenu, ne propustite info sesiju koja će biti održana 13. februara 2024. godine u 11.00 sati u Beogradu.

Za one koji žele da prate onlajn: ne morate se registrovati, samo se uključite preko ovog Zoom linka: https://us06web.zoom.us/j/86791370592?pwd=Ah0t3akGYbCwpmKrbSiX09LQGpSQfP.1

Za one koji žele da prate uživo: registracija je neophodna i realizuje se preko ovog linka: https://forms.gle/UUdPYFGSLeF7Nue18

Svima koji dolaze van Beograda, biće refundirani putni troškovi.

 

Fond za urgentnu podršku realizuje se u okviru projekta “Za snažnije građansko druškvo” koji podržavaju  Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Švajcarska agencijaza razvoj i saradnju (SDC), a sprovode ga Partners Global, Partneri Srbija, Građanske inicijative, DT Institute, European Center for Not-for-Profit Law.