Pestalozzi Children’s Foundation zapošljava

 

 

Beograd, 19. oktobar 2017. godine – Pestalozzi Children’s Foundation je švajcarska neprofitna organizacija koja promoviše miran suživot širom sveta kroz osnaživanje dece i adolescenata iz najmarginalizovanijih  društvenih grupa. Fondacija ima za cilj da deci i mladima pruži pristup holističkom kvalitetnom obrazovanju i ojača njihove interkulturalne kompetencije.

U Republici Srbiji, rad PCF programa usmeren je na premošćavanje razlika i pružanje mogućnosti za jednak pristup kvalitetnom obrazovanju za sve, posebno Romima kao najugroženijoj i najisključenijoj grupi. Pored toga, imaju za cilj integrisanje Interkulturalnog i Obrazovanja o pravima dece u formalni obrazovni sistem kako bi se poboljšao kvalitet i značaj obrazovanja.

PCF Srbija traži odgovarajućeg kandidata za popunjavanje pozicije:

Referent za obrazovanje (Education Officer) 80%

Zaposleni na ovoj poziciji će podnositi izveštaje predstavniku zemlje i biće odgovorna za obrazovne analize, razvoj kapaciteta i stratešku podršku programu zemlje.

Detaljan opis posla i obaveza možete pronaći OVDE.

Zainteresovani kandidati mogu poslati prijavu u PDF putem e-maila, uključujući motivaciono pismo na engleskom jeziku (maksimalno 1 stranica), CV (najviše 3 stranice), dve reference, radne potvrde, kopiju diploma i očekivanja vezana za platu, najkasnije do 3. novembra 2017. sledećoj kontakt osobi: Isabelle Wippermann, Menadžerki za finansije i administraciju, na e-mail: jobs@pestalozzi.ch. U subject e-mail stavite “Application for Education Officer Serbia”. Za dodatne informacije ili pitanja, kontaktirajte: Slavica Kijevčanin, Predstavnicu fondacije u Srbiji, na e-mail: s.kijevcanin@pestalozzi.ch

Sve ostale informacije vezane za potrebne kvalifikacije za prijavu možete pronaći OVDE.