Potrebe mladih u Vranju, Lebanu i Bujanovcu

Beograd, 8. mart 2021. godine – Ukoliko si iz Lebana, Bujanovca ili Vranja, imaš između 16 i 30 godina i 5 minuta slobodnog vremena – zamolili bismo te da popuniš kratak upitnik i pomogneš nam da bolje razumemo potrebe mladih u tvojoj sredini.

Rezultati upitnika će nam pomoći da organizujemo besplatne treninge, obuke, radionice i druge zanimljive aktivnosti koje ti mogu biti od koristi za usavršavanje i napredovanje.

Neke od aktivnosti koje smo nedavno sproveli u ovim opštinama možeš videti ovde i ovde, a čeka nas organizacija raznih obuka i zato nam je tvoje mišljenje važno!

Upitniku možeš pristupiti klikom na dugme u nastavku.

 

Odgovori su anonimni i koristićemo ih isključivo u cilju prikupljanja podataka o tome koje radionice i obuke bi bilo najkorisnije organizovati.

 

Ova aktivnost sprovodi se u okviru projekta Amplifying Local Voices for Equitable Development (ALVED) koji finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, a sprovode Peaceful Change initiative i People in Need u partnerstvu sa Gradjanskim Inicijativama, PEN – Peer Educators Network i Ngo Aktiv.