Poziv na 4 regionalne javne tribine „Uzdravlje!“

Beograd, 2. oktobar, 2017. godine – NAPOR, KOMS i Asocijacija KZM Vas pozivaju da učestvujete u 4 regionalne konferencije pod nazivom „Uzdravlje!“ koje će se od 06. oktobra do 10. novembra 2017. godine održati u Novom Sadu, Kragujevcu, Beogradu i Nišu. Tribine predstavljaju nastavak rada na Zajedničkim standardima subjekata omladinske politike u R. Srbiji sa fokusom na prevenciju konzumacije i promocije alkohola u omladinskim aktivnostima.
Regionalne tribine biće održane prema sledećem rasporedu:

*Tačno vreme i mesto održavanja biće javljeno svim registrovanim učesnicima/cama.

Kroz regionalne javne tribine „Uzdravlje!“ upoznaćete se sa Zajedničkim standardima, imaćete priliku da razmenite iskustva sa praktičarima/kama omladinskih aktivnosti, da diskutujete o primeni Zajedničkih standarda, kao i da učestvujete u kreiranju predloga za implementaciju zdravlja i blagostanja mladih u omladinskim aktivnostima.

Smatramo da bi bilo značajno da svojim aktivnim učešćem doprinesete radu na javnim tribinama u analizi dokumenta Zajednički standardi i u kreiranju preporuka za njihovo sprovođenje. Dokument Zajedničkih standardi se nalazi u prilogu.

Ispred svog udruženja ili kancelarije za mlade delegirajte jednu osobu koja je na poziciji upravljanja aktivnostima za mlade, a koja će učestvovati u radu na javnoj tribini.

Za učešće na tribini neophodno je poslati popunjen prijavni obrazac koji se nalazi prilogu na mejl adresu marijana.rodic@czor.org najkasnije do:

  • 4. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Novom Sadu
  • 10. oktobra u 17:00 časova za učešće na tribini u Kragujevcu
  • 7. novembra u 17:00 časova za učešće na tribini u Beogradu
  • 8. novembra u 17:00 časova za učešće na tribini u Nišu.

Zvaničan poziv na tribinu sa više informacija nalazi se prilogu, a detaljna agenda tribine biće dostavljena svim prijavljenim učesnicima na mejl blagovremeno, pre održavanja događaja. Poziv objavljen na sajtu NAPOR-a možete pronaći ovde.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti koordinatorki događaja Marijani Rodić na imejl adresu marijana.rodic@czor.org ili pozivom na broj 062/48-77-71.