Poziv na predstavljanje AP za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu

Beograd, 5. septembar 2017. – TACSO Resursni centar Građanskih inicijativa, u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, poziva zainteresovane predstavnike/ce organa jedinica lokalne samouprave i organizacija civilnog društva sa teritorije Grada Beograda (tj. iz opština Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara,  Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin i Čukarica) na sastanak posvećen predstavljanju Akcionog plana za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu (POU) u Republici Srbiji  za 2016. i 2017. godinu.

Sastanak će održati u utorak, 12. septembra 2017. godine sa početkom u 12 časova u velikoj sali Kuće ljudskih prava i demokratije  (Beograd, Kneza Miloša 4).

​​Sa sadržajem Izveštaja o sprovođenju Akcionog plana za prvih 6 meseci 2017. godine, koji je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pripremilo u saradnji sa nadležnim organima, možete se upoznati ovde.

Molimo  Vas  da  prijave  za  učešće pošaljete do ponedeljka, 11. septembra na e-mail  adresu  dejana@gradjanske.org  sa naznakom  „Prijava za učešće na sastanku za POU”.

Poziv sa više informacija i  predlog programa sastanka možete pogledati  OVDE i OVDE