Poziv na sesiju tehničke podrške u Subotici

TACSO Resursni centar Građanskih inicijativa otvara poziv za sesiju tehničke podrške udruženjima građana Severnobanatskog i Severnobačkog okruga koju TACSO Resurs centar Građanskih inicijativa organizuje u saradnji sa Edukativnim centrom Roma iz Subotice u četvrtak, 27. aprila sa početkom u 10:30 časova u Subotici, u sali Bunjevačke matice (adresa: Korzo 8, Subotica).

Cilj održavanja ovog događaja jeste pružanje podrške organizacijama civilnog društva u prevazilaženju najčešćih problema sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu, ali i izgradnji njihovih jačih i kvalitetnijih odnosa sa lokalnom samoupravom i drugim relevantnim subjektima u zajednici.

Tehnička podrška biće pružena kroz interaktivne sesije u okviru kojih će prisutni predstavnici/ce OCD dobiti ključne informacije i praktične savete o različitim temama, značajnim za njihov rad kao što su javno zagovaranje, transparentno finansiranje programa i projekata udruženja, uključivanje OCD u procese donošenje odluka.

Za učešće na sesiji tehničke podrške možete se prijaviti do srede, 26. aprila popunjavanjem formulara koji se nalazi OVDE.

Agendu možete preuzeti OVDE.

Svim učesnicima/cama čije se prijave prihvate, a koji dolaze iz okolnih mesta biće nadoknađeni troškovi putovanja u visini povratne autobuske karte od mesta dolaska do Subotice (potrebno je priložiti kartu ili potvrdu o visini cene autobuske karte).
Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja i/ili informacije: info.rs@tacso.org 011 3284-188 ili Stevan Nikolić stevannikolic@yahoo.com, 064 121 8678.