Poziv na sesiju tehničke podrške udruženjima građana Nišavskog okruga

TACSO by Civic Initiatives headerPozivamo Vas da prisustvujete sesiji tehničke podrške udruženjima građana Nišavskog okruga koju TACSO Resurs centar Građanskih inicijativa organizuje u petak, 31. jula sa početkom u 10:30 časova u Aleksincu, u sali skupštine opštine Aleksinac (Knjaza Miloša 169).

Cilj održavanja ovog događaja jeste pružanje podrške organizacijama civilnog društva u prevazilaženju najčešćih problema sa kojima se suočavaju u svakodnevnom radu, ali i izgradnji njihovih jačih i kvalitetnijih odnosa sa lokalnom samoupravom i drugim relevantnim subjektima u zajednici.

U prepodnevnom, otvorenom delu događaja, održaće se debata na kojoj će pored OCD, učešće uzeti i predstavnici lokalnih samouprava Nišavskog okruga, a nakon toga, kroz tri odvojene interaktivne sesije, prisutni predstavnici OCD će dobiti praktične informacije o različitim temama, značajnim za njihov rad.

Za učešće na sesiji tehničke podrške možete se prijaviti do četvrtka 30. jula na mejl rctacso@gradjanske.org. Takođe je potrebno da popunite upitnik kako bi smo utvrdili važnost tema o kojima će biti reči na sesiji.

Detaljnu agendu ćemo dostaviti naknadno.

Svim učesnicama/ima čije se prijave prihvate, a koji dolaze iz okolnih mesta biće refundirani troškovi putovanja u visini povratne autobuske karte od mesta dolaska do Aleksinca.
Na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja i/ili informacije.

Kontakt osoba je: Đurđa Đukič, 060/3624-006, djurdja@gradjanske.org.