14 Mar Poziv na tribinu „Res Publica: Zakoni su javna stvar“

Beogradska otvorena škola poziva na tribinu „Res Publica: Zakoni su javna stvar“ koja će se održati u petak, 17. marta 2017. godine, u Klubu Doma omladine Beograda (Makedonska 22) u Beogradu, sa početkom u 11:00 časova.
Na Tribini želimo da dodatno podstaknemo raspravu i ponudimo rešenja za pravni okvir i praksu održavanja javnih rasprava. Naročito želimo da istaknemo značaj javnih rasprava u procesu usklađivanja zakonodavstva Srbije i Evropske unije, kao i ulogu civilnog društva u istom. Na Tribini će biti predstavljen Izveštaj o praksi javnih rasprava u prvih šest meseci rada Vlade Republike Srbije.
Tribinu organizuje Beogradska otvorena škola, u okviru projekta „Real Say on Policy“ koji sprovodi „Trag fondacija“ u partnerstvu sa Centrom za istraživanje, transparentnost i odgovornost, Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju i Fondacijom Slavko Ćuruvija, a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj. U prilogu Vam, takođe, dostavljamo zvanični poziv za učešće i dnevni red Tribine.