Poziv za prijave za dodelu sredstava u vidu podgrantova: Monitoring slučajeva diskriminacije i neravnopravnosti u Srbiji

17 May Poziv za prijave za dodelu sredstava u vidu podgrantova: Monitoring slučajeva diskriminacije i neravnopravnosti u Srbiji

The Equal Rights Trust (ERT), Praxis, i Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda pozivaju organizacije civilnog društva (OCD) da učestvuju u monitoringu i dokumentovanju slučajeva diskriminacije u Srbiji.

 

Tražimo OCD iz Srbije koje žele da dobiju sredstva za sprovođenje monitoringa i dokumentovanja slučajeva diskriminacije u Srbiji.  Sredstva će biti dodeljena u vidu pet podgrantova. Svaki podgrant će biti u iznosu od 2,000 EUR do 6,000 EUR, a prosečni iznos biće u visini od 5,000 EUR.

 

Poziv za prijave za dodelu sredstava, kao i prijavni obrazac, možete pronaći u prilogu.

 

Prijave se mogu podneti do 31. maja 2017. godine u 14 h. Izabrane organizacije počeće sa radom 8. juna 2017. godine.

 

Monitoring i dokumentovanje slučajeva diskriminacije predstavljaju aktivnost na projektu „Unapređenje zakonskog okvira i politika za ostvarivanje ravnopravnosti i monitoring njihove primene u praksi“, koje ERT, Praxis i Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda realizuju uz podršku Evropske unije preko EIDHR-a u periodu od decembra 2016. do decembra 2018. godine.

 

Ceo poziv možete videti ovde.