Pridružite nam se na uvodnoj konferenciji projekta SOCIETIES

Beograd, 22. septembar 2020. godine

Pridružite nam se na na uvodnoj konferenciji projekta  SOCIETIES – Podrška organizacijama civilnog društva jačanjem njihovih veština, inkluziji osoba sa invaliditetom i EU standardima u zemljama u jugoistočnoj Evropi, 2. faza! Konferncija će se održati 30. septembra 2020. godine od 10 časova.

Konferencija je deo četvorogodišnjeg projekta koji Caritas Srbija sprovodi od 1. 4. 2020. godine u partnerstvu sa 11 organizacija iz jugoistočne Evrope. Građanske inicijative su jedan od partnera koji će pružati usluge jačanja kapaciteta.

Projekat ima za cilj da unapredi kapacitete organizacija civilnog društva u jugoistočnoj Evropi u upravljanju procesima socijalne inkluzije i u promociji politika socijalne uključenosti, kroz unapređeni dijalog s institucijama tokom procesa donošenja odluka.

Cilj konferencije je da  predstavi rezultate istraživanja sprovednog u zemljama zapadnog Balkana o uticaju pandemije COVID 19 na organizacije civilnog društva i socijalna preduzeća koja se bave osobama sa invaliditetom kao i mogućnosti finansiranja inovativnih inicijativa koje projekat SOCIETIES nudi u okviru aktivnosti podgrantiranja. U prilogu je agenda.

Zvaničan jezik je engleski. Planirano trajanje konferencije: 10.00 – 13.00

Konferencija će, zbog aktuelne epidemiološke situacije biti održana onlajn, tako da vas pozivamo da se pridružite i u diskusiji date svoj doprinos.

Molimo vas da nam do ponedeljka 28. septembra potvrdite učešće prijavom na mejl: societies2@caritas.rs nakon čega ćete dobiti link preko kojeg se možete povezati na konferenciju.

KICK OFF AGENDA

Projekat finansira Evropska unija.