Projekat MultiKulti mladi

Beograd, 16. novembar 2017. godine – U okviru projekta „Afirmacija multikulturalizma i tolerancije u Vojvodini“ Udruženje UPZ organizuje seminar i radionicu na temu ljudskih i manjinskih prava i njihove zaštite, a takođe govoriće se i o Evropskoj konvenciji za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda, kao i o Univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravima Ujedinjenih Nacija.

Seminar će se održati u Hotelu Veliki, u ulici Nikole Pašića broj 24, u Novom Sadu u subotu 25. novembra 2017. godine. Predavač na seminaru će biti Jelena Babić, direktorka centra za EU integracije Privredne komore Srbije i predsednica organizacije Evropski federalisti Srbije. Jelena Babić je već deset godina aktivna kao predavač i saradnik različitih organizacija civilnog društva i međunarodnih organizacija u Srbiji i regionu Zapadnog Balkana u oblasti ljudskih prava i procesa evropske integracije regiona Zapadnog Balkana.

Ciljna grupa seminara su studenti fakulteta filozofije, sociologije i prava, mladi aktivni u udruženjima koja su aktivna u datoj oblasti kao i mladi koji su politički aktivni na području Vojvodine.

Učešće na seminaru je potpuno besplatno, ali obavezno.

Broj učesnika na seminaru je ograničen, stoga će biti obavešteni oni koji će imati priliku da učestvuju na seminaru i radionici.

Link sa prijavom možete pronaći OVDE kao i stranicu projekta na FACEBOOK-u, a značajno je da se prilikom prijave na seminar naznači kog Udruženja ste član kako bi se izvršila što raznovrsnija selekcija učesnika.