Radionice za pisanje projekata za mlade u okviru Erazmus+ programa

Beograd, 25. januar 2018. godine – Fondacija Tempus organizuje jednodnevne radionice sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za pisanje i podnošenje projekata KA2 Strateških partnerstava u oblasti mladih u okviru Nacionalnog poziva Programa Erazmus+ za 2018. godinu. Grupa za mlade Fondacije Tempus će organizovati jednodnevne radionice posvećene razvoju predloga projekata u okviru Ključne aktivnosti 2 (KA2) Strateška partnerstva u oblasti mladih.

Radionice su namenjene predstavnicima organizacija civilnog društva, institucija, kancelarija za mlade i drugim akterima iz Srbije koje planiraju da konkurišu za projekte KA2 Strateških partnerstava u okviru Nacionalnog poziva u roku 26. april, 2018. godine.

Radionice se organizuju prema sledećem rasporedu:

  • 28. februar – Beogradod 10 do 17 časova
  • 6. mart – Niš, od 10 do 17 časova

Prijavu za radionice možete izvršiti popunjavanjem formulara. Rok za prijavu je ponedeljak, 19. februar do 10 časova.

Broj učesnika radionica je ograničen. Zakasnele prijave neće biti uzete u razmatranje. Učešće je besplatno.

Pri izboru učesnika, prednost će imati predstavnici organizacija i institucija sa konkretnim projektnim idejama za KA2 projekte Strateških partnerstava.

Učesnici sami snose eventualne putne i troškove smeštaja. Fondacija Tempus obezbeđuje radne materijale, osveženje i hranu tokom radionica.

Više informacija možete pronaći OVDE.