Šta je potrebno civilnom društvu u Srbiji?

Šta je potrebno civilnom društvu u Srbiji?

Predstavljanje kataloga usluga Resurs centra

14.06. 2019.

Kuća ljudskih prava i demokratije

Kneza Miloša 4, Beograd (Velika sala)

 

Pozivamo vas da prisustvujete događaju Resurs centra “Šta je potrebno civilnom društvu u Srbiji” u Kući ljudskih prava i demokratije (Kneza Miloša 4), 14.6.2019. godine u 9:30h.

Na događaju će biti predstavljeni nalazi Izveštaja o proceni potreba civilnog društva, koji su pripremile Građanske inicijative sa partnerima Catalyst Balkans, Trag fondacija, Centar za socijalnu politiku, Srbija u pokretu i lokalni Resurs centri Forca Požega, BUM Bečej i Narodni parlament Leskovac.

Nakon predstavljanja glavnih nalaza i diskusije biće predstavljen Katalog usluga koje će Resurs centar pružati u narednom periodu.

Prvi put ove godine Resurs centar će organizovati Otvorena vrata na temu Biznis modeli – Načini neprojektnog finansiranja organizacija civilnog društva, koje će držati predstavnica Impact Hub Vienna, Bistra Kumbaroska. Pozivamo vas da se nakon ručka pridružite i ovom događaju.

Možete se prijaviti ovde: https://gradjanske.civicatalyst.org/stajepotrebno

Agendu događaja možete preuzeti  OVDE

Rok za prijavu je 12.6.2019.

Za dodatne informacije možete se obratiti na mejl: milica@gradjanske.org

Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da se odazovete pozivu.

Za sve učesnike van Beograda biće obezbeđena refundacija troškova u visini cene povratne autobuske karte. Molimo vas da prilikom refundacije priložite kartu ili potvrdu sa autobuske stanice o visini cene povratne karte.

 

Projekat “Resurs centar za organizacije civilnog društva u Srbiji”, podržan od strane Evropske unije, sprovodi konzorcijum organizacija okupljenih oko Građanskih inicijativa.