[TACSO Resursni centar Građanskih inicijativa] Obuka za pisanje predloga projekata

Centar za društveni razvoj i TACSO Resursni centar Građanskih inicijativa, u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom organizuju dvodnevnu obuku za pisanje predloga projekata.

Obuka ima za cilj podizanje kapaciteta organizacija sa teritorije Grada Sombora, za organizacije socijalno humanitarnog karaktera odnosno za organizacije koje su do sada ili koje u narednom periodu planiraju da konkurišu na konkurs koji raspisuje Grad Sombor za projekte socijalno humanitarnog karaktera.

Obuka će se održati 21. i 22. decembra u Somboru, a o tačnom mestu održavanja obavestićemo naknadno izabrane predstavnike organizacija.

Na obuku se mogu prijaviti do 2 predstavnika/ce organizacije popunjavanjem aplikacionog formulara do 18. decembra do 18 časova. O rezultatima selekcije bićete obavešteni istog dana putem mejl adrese sa koje ste poslali prijavu.

Prijavni formular možete popuniti na linku ovde.

Za sva pitanja možete se obratiti na mejl adresu office.cedra@gmail.com ili na broj telefona063/ 64 66 33.

Obuka se održava u sklopu projekta „Osnaživanje za solidarnost – jačanje kapaciteta udruženja za pisanje i realizaciju projekata sochumanitarnog karaktera“ koji finansira Grad Sombor.