UPITNIK – Monitoring okruženja za razvoj civilnog društva 1.januar – 31.oktobar 2016.

BCSDN

Logo

 

 

 

 

Poštovane koleginice i kolege,

Na ovom linku nalazi se upitnik čiji je cilj da doprinese sveobuhvatnom monitoringu okruženja za razvoj civilnog društva , na osnovu čega će se definisati preporuke za poboljšanje vladine politike u ovoj oblasti. Pitanja iz upitnika odnose se na tri oblasti Matrice za praćenje okruženja za razvoj civilnog društva u , tj. na primere koji se odnose na primenu zakonodavnog i strateškog okvira relevantog za delovanje i održivost OCD u Srbiji.

Svi odgovori na pitanja iz upitnika treba da se odnose isključivo na period od 1. januara do 31. oktobra 2016.godine, kao relevantnog perioda praćenja.

Za popunjavanje upitnika potrebno je odvojiti 45 min. Ipak, s obzirom na važnu ulogu u sektoru civilnog društva u Srbiji, vaš doprinos će biti od ogromnog značaja u sprovođenju monitoringa za 2016. godinu.

Molimo vas da popunite upitnik najkasnije do petka, 04.novembra 2016. godine.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se da kontaktirate Dejanu Stevkovski na dejana@gradjanske.org.

Upitnik je pripremljen u okviru projekta “Balkan Civil Society Acquis: Jačanje kapaciteta OCD za zagovaranje i praćenje”. Projekat realizuje Balkanska mreža za razvoj civilnog društva (BCSDN), čiji su Građanske inicijative član i partner u realizaciji projekta.