ZAŠTITIMO ONE KOJI SU STALI U ODBRANU NAŠE ŽIVOTNE SREDINE!

Beograd, 24. decembar 2021. godine

Našim sugrađanima koji su na decembarskim blokadama puteva hrabro branili našu zemlju, vazduh i vodu, su u protekle dve nedelje uručene prekršajne prijave izdate od lokalnih policijiskih uprava.

Do 23. decembra smo prikupili 146 prekršajnih prijava, koje su uručene građanima i građankama širom 50 gradova Srbije. Među njima su i samohrane majke, ljudi koji su ostali bez posla, stariji građani, osobe sa invaliditetom.

Šta je navedeno kao razlog za kaznu? Nepropisno kretanje kolovozom!

Naši sugrađani su na ulicama branili ne samo životnu sredinu, već i pravo na dostojanstven život svih nas. Oni nisu kršili zakone, već su ih branili od onih koji zloupotrebljavaju te zakone i moć.

Do sada smo uspešno prikupili novac i platili kazne za 48 prekršajnih naloga. Sada nam je potrebna vaša podrška kako bismo pomogli što većem broju ljudi. Vremenski faktor je ovde jako bitan: ukoliko se kazna plati u roku od 8 dana, iznos za uplatu je 2.500 dinara, umesto 5.000 dinara. Što brže budemo reagovali, moći ćemo da platimo više kazni.

Podržite svoje sugrađane koji su stali u odbranu zakona naše zemlje i omogućite da platimo preostale prekršajne prijave. Kampanju možete podržati online donacijom na platformi Donacije.rs

BUDŽET:

1 prekršajna kazna plaćena u roku od 8 dana: 2.500 RSD

98 x 2.500 RSD: 245.000 RSD

UKUPNO: 245.000 RSD